Hyde Park

Jeśli chcesz coś powiedzieć, mów tu i teraz. Pisz, komentuj i dyskutuj. Pamiętaj jednak, że nie tolerujemy niecenzuralnych wypowiedzi i wulgaryzmów. Wymieniaj poglądy a nie obelgi i przestrzegaj regulaminu gry.

UWAGA: Jeśli jesteś początkującym graczem i potrzebujesz pomocy, nasz „Komitet Pomocy Nowicjuszom” pomoże odpowiedzieć na większość pytań. Problemy techniczne zgłaszaj na forum technicznym. Chcąc porozmawiać na tematy, które nie są związane z grą - zajrzyj do działu „Po godzinach”. Pamiętaj, że wątki publikowane w niewłaściwych działach będą usuwane.

[wybory.parl.]PPC- partia ludzi otwartych na zmiany
założony przez Angelika Kapica
Porozumienie Partii Centrum (centrum)

portret bohatera

Angelika Kapica / Porozumienie Partii Centrum (centrum)
Artysta: grajek uliczny
@ 30.07.2010, 21:11

PPC- partia ludzi otwartych na zmiany

Szanowni Wyborcy

Okres zbliżających się wyborów parlamentarnych i prezydenckich to ważny czas dla PPC. Nasi członkowie będą wybierać nie tylko parlamentarzystów i Prezydenta ale także nowe władze partii. Państwo również będą uczestniczyć w wyborach a wątki dotyczące kampanii mają zachęcić wyborców do poparcia danego ugrupowania. Nie będziemy Was zanudzać swoimi osiągnięciami bo znacie Nas dobrze. Dziękujemy za dotychczasowe poparcie i za to, że dzięki Wam wciąż pniemy się do góry. Chcemy ciągle się doskonalić i dlatego nasz wątek wyborczy jest nietypowy. Wasze opinie pomogą nam pójść o krok naprzód, dlatego pytamy:

Czego oczekują od nas wyborcy?
Jakie macie Państwo zdanie na temat naszej partii?

Jesteśmy do Państwa dyspozycji. Zaufajcie Nam. Zachęcamy do dyskusji i do zapoznawania się z naszym programem.
[link]

Odpowiemy na każde pytanie dotyczące naszej działalności.

Wybierzcie tych co Was słuchają.

portret bohatera

Jerzy Bucek / Porozumienie Partii Centrum (centrum)
Urzędnik Państwowy: asystent
@ 30.07.2010, 22:53

Zachęcamy do zadawania pytań i ukazywania swoich oczekiwań wobec PPC. Chcemy Was wysłuchać i poznać Wasze zdanie.

portret bohatera

Mateusz Brzeziński / Jedność (centroprawica)
Naukowiec: nauczyciel w szkole podstawowej
@ 30.07.2010, 23:06

to ja zadam :) co z Andrzejem Lukiem i Albertem Muchą? Andrzej nigdy nie był nadaktywny "na zewnątrz",ale czasem coś pisał...a teraz obu nie widać

portret bohatera

Radek Janusz Landrutt / Frakcja Demokratyczna (centrum)
Handlowiec: przedstawiciel handlowy
@ 30.07.2010, 23:08

to ja też pytam. Kiedy ktoś z duetu Kapica-Bucek przejmie władzę w PPC i odsunie niepopularnego i niezbyt dobrego przewodniczącego?

portret bohatera

@ 30.07.2010, 23:10

w szeregach partii musi byc popularny,skoro 2 razy wygeal wybory

portret bohatera

@ 30.07.2010, 23:11

Mateusz Brzeziński:

to ja zadam :) co z Andrzejem Lukiem i Albertem Muchą? Andrzej nigdy nie był nadaktywny \"na zewnątrz\",ale czasem coś pisał...a teraz obu nie widać

Mateuszu :) znacie się dobrze, jesteście przyjaciółmi. Andrzej odpoczywa trochę od gry ale regularnie piszemy ze sobą i mogę cię zapewnić, że wraca do gry jako... ale to niespodzianka :) Przekonasz się wkrótce.

portret bohatera

@ 30.07.2010, 23:15

po moim odejsciu z partii wymienilismy raptem ze 3 wiadomosci,dlatego sie pytam. A teraz co do partii - jak zamierzacie zaktywizowac reszte swoich czlonkow (chodzi mi o to,ze w Parlamencie udzielaja sie dwie osoby z PPC) ?

portret bohatera

Jerzy Bucek / Porozumienie Partii Centrum (centrum)
Urzędnik Państwowy: asystent
@ 30.07.2010, 23:16

Radek Janusz Landrutt:

to ja też pytam. Kiedy ktoś z duetu Kapica-Bucek przejmie władzę w PPC i odsunie niepopularnego i niezbyt dobrego przewodniczącego?

Wybory wkrótce, na razie nie znamy oficjalnych kandydatur. Dziękuję, że nas tak cenisz. Rozumiem, że uważasz to za plus jeśli wygra ktoś z tego duetu. Pan przewodniczący sprawuje się dobrze :) Nikt nie narzeka ale zbliżają się wybory i mogą być zmiany. Czas pokaże a zadecydują członkowie partii. Obiecuję ci, że jak tylko oficjalnie potwierdzą osoby swój start poinformuje cię w tym wątku. Na dzień dzisiejszy pewny startu jest dotychczasowy Przewodniczący. Ja mogę od siebie powiedzieć, że nie startuję na Przewodniczącego.

portret bohatera

Radek Janusz Landrutt / Frakcja Demokratyczna (centrum)
Handlowiec: przedstawiciel handlowy
@ 30.07.2010, 23:21

To wymyśl jakąś dobrą kontrkandydaturę, bo PPC ma duzy potencjał, a z tym przewodniczącym go nie wykorzystuje.

portret bohatera

@ 30.07.2010, 23:23

Mateusz Brzeziński:

po moim odejsciu z partii wymienilismy raptem ze 3 wiadomosci,dlatego sie pytam. A teraz co do partii - jak zamierzacie zaktywizowac reszte swoich czlonkow (chodzi mi o to,ze w Parlamencie udzielaja sie dwie osoby z PPC) ?

To problem wszystkich partii i jako Marszałek wiesz o tym doskonale. Mównica jest zdominowana przez kilkunastu parlamentarzystów, reszta wypowiada się sporadycznie albo wcale. Ruch między partiami był zawsze i jak odchodził ktoś aktywny to traciło jedno ugrupowanie a zyskiwało drugie. Taka jest gra. Może uda nam się ściągnąć aktywnych graczy. Jesteśmy na etapie zmian w partii, które na pewno będą kontynuowane po wyborach Przewodniczącego.

Świat POLITIKA tworzą:

Polska Irlandia Niemcy Stany Zjednoczone Wielka Brytania Czechy Francja Hiszpania Norwegia Nowa Zelandia Słowacja Szwecja Portugalia Włochy Australia Litwa Kanada